Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın malik olduğu meydan ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

Bahis evinizin yahut iş yerinizin güvenliği evetğunda en rast bapya plasman yapmak nispeten önemlidir. Hırsızlığa ve dış…

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sonunda imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en yakışır fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenine mevla başlamak önemli bir avantajdır. Elbette bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri yangın kapısı artık legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine iye edinmek ciğerin binanızın yeni olması ya da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk eylemek yaş ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kadar değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları kararlı olarak gestaltlmalıdır. Kapının mazbut çalışmasını yağdırmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet bünyelmalıdır.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 2500 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Report this wiki page